Gericht op heling en genezing

De behandelingen zijn therapeutisch. Binnen de behandeling is ruimte voor gesprek, aanraking, massage en oefeningen gericht op het heling en genezingsproces.

Tijdens het eerste consult vindt ook een anamnese gesprek plaats. Hierin wordt informatie verkregen over je evt lichamelijke klachten, problemen en wordt er gekeken naar je hulpvraag. Gebaseerd op deze gegevens stel ik een behandelplan op dat we regelmatig zullen evalueren.

Lichaamsgerichte therapie

In het proces van bewustwording ga je weer contact maken met aspecten van jezelf die dit nodig hebben. Je herkent je eigen grenzen beter en leert te voelen of je daadwerkelijk ontspannen bent. Als dat niet zo is dan leer je hoe je jezelf weer kan ontspannen. Ook wordt het je duidelijk of je lijf blokkades of verkrampingen heeft, of er oude patronen, emoties zijn opgeslagen die belemmerend zijn gaan werken.

Gedurende het proces word je je dus bewust van je lichaam, je gevoelens, emoties en gedachten.
Lichaamsgerichte therapie leert je om contact te maken met de verborgen taal van je lichaam. Niet door te denken, maar door te ervaren en te voelen.
Je kunt leren de taal van je lichaam te verstaan. Dit geeft zelfkennis, inzicht en bewustwording en maakt de weg vrij naar acceptatie. Acceptatie van wat is, geeft ruimte.